Játékjátékjáték

1000-coments

kép innen [2]
A facebookon ígértem némi játékot, miután már az 1000-et is meghaladta a véletlenül rámklikkelők száma 🙂

Közben született egy unokahúgom, ellopott biciklit üldöztem, és kicsit elsodortak a mindennapok – sajnos ez mostmár így lesz. Na nem unokahugim fog születni minden héten, de a dolgos hétköznapok kevés teret engednek a főzésnek, pláne a fotózásnak….

Őszintén szólva anno sosem gondoltam, hogy elérjük ezt a mennyiséget, én már a tavaly nyári 100-tól is teljesen meghatódtam.  És ez a szép kerek szám mindenképpen valamiféle nyereményért kiáltott. Törtem egy hétig a fejem – de annyi minden zakatol mostanában benne, hogy semmi konkrét nem jutott eszembe. A nyeremény egy része azonban mindenképpen ehető lesz 🙂 Biztos lesz benne valami fincsi keksz, lekvár, egyéb sajátkészítésű finomság. És persze még néhány gasztronómiával, főzéssel kapcsolatos dolog is.

Na tehát ha ez a rejtélyes kiírás bárkit lázba hozott, hagyjon kommentet ennél a bejegyzésnél, vagy a facebookon (aki egyiket sem tudja, írhat emailt is). Annyit áruljatok csak el, hogy mi a kedvenc receptetek a blogról, amit már elkészítettetek, illetve hogy milyen receptet fogadnátok szívesen (meg persze egy elérhetőséget!).

Szerda estig várom a jelentkezőket, onnantól pedig kezdődhet az izgalom és az őszi Segítsütire [3] hangolódás!!!

 

Category: Élmény  Tags:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.