Legeltessük a szemünket – eyecandy

top9

Olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy rengeteg jobbnál jobb pasi vesz körül. Rendelkezem egy darab – apróbb hibákkal  :-)– tökéletesnek mondható férjjel, egy házias, drága édesapával, van egy szőke kékszemű kis csodám, és egy égimeszelő, lakli, zöldszemű kamaszom – aki már sajnos rég kinőtt abból a korból, hogy az anyját akarja feleségül venni – sőt két csodaszép, feketeszemű unokaöcs, és egy teljesen jófej – szintén cheesecake-fan – Sógi is a családunk része.

De a női agy már csak úgy működik, hogy ennyi pasi ellenére is talál magának preferenciákat a sztárvilágban – főleg amikor itt a tavasz . Akiért érdemes beülni a moziba/színházba. És nemcsak azért, hogy gyönyörködjünk bennük. Úgyhogy Doki kérésére összeszedtem a listát – a fennmaradó hely a fent említett férfiaké…

Szóval az én “választottaim” sorrend nélkül, balról jobbra.

1. Edward Norton – ha akarja kisfiús bájjal bűvöl, ha akarja, brutál neonáci kinézettel döbbent meg. De mindenképpen jól csinálja. A Legbelső félelem című filmben és a Színes fátyol című Maugham adaptációban szerettem legjobban

2. Jude Law – többször megénekeltem már, egyszerűen lenyűgöz. Leginkább az, ahogy angolul beszél. Hugh Grantet abszolút kiütötte a “kedvenc angol” státuszból. Kedvenceim: My Blueberry Nights, Holiday, Közelebb, Breaking and Entering és még sorolhatnám.

3. Guillaume Canet – rengeteg francia filmben játszott már, pl.: Szeress, ha mersz, Egyedül nem megy – nagyon tetszett mindkettőben.

4. John Malkovich – nála jobban senki sem tudja mondani, hogy: “Nem vagyok a magam ura” (Veszedelmes viszonyok)

5. Javier Bardem – a latin macho, akit elsőnek egy nyaktól lefelé teljesen lebénult ember szerepében láttam (Belső tenger) persze végigbőgtem a filmet. Legutóbb pedig tipikus spanyol amorózó szerepében tetszelgett (Vicky Christina Barcelona) – azt meg végignevettem. És amikor spanyolul beszél……

6. John Corbett – kövezzetek meg, de a Szex és New Yorkot csak őmiatta kezdtem el nézni. A minap pedig meglepődve láttam, hogy a Miért éppen Alaszkában is ő játszott anno, zsenge leánykoromban.

7. Darvas Iván – Ha Ivánokról esik szó, akkor nekem az nem Fenyő és nem is Kamarás, csakis kizárólag a Darvas! Életem legnagyobb élménye az a színdarab, aminek ő volt a főszereplője, pedig már 70 fölött járt. Ezért az egyért érdemes lett volna egy 20-30 évvel előbb születni, hogy többet láthassam a színpadon.

8. James McAvoy – Hogy ne legyek elfogult angol oldalra, itt egy skót is :-)  A Vágy és Vezeklésben tűnt fel először, aztán az Utolsó Skót Király után kezdtem rá felfigyelni, és a Becoming Jane után abszolút bekerült a kedvencek közé.

9. Csányi Sándor – persze nem lehet kihagyni Sanyikámat – mert még apám is felhív, ha benne van a tévében – de kiemelném, hogy elsősorban a Kontroll-ban tetszik, és sajnos mióta egyszer élőben láttam, nagyot esett a tetszésindexe – mert sosem lehetne magassarkút hordanom mellette :-)  Viszont a hangját neki is imádom.

Category: Ennivaló, Olvasnivaló
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*